Over ons

Wie zijn wij

Handelsonderneming MB bestaat sinds April-2010

Eigenaar Michael Bruijn is begonnen als zelfstandige in de installatie techniek en heeft hiermee de naam een podium gegeven. Inmiddels zijn er diverse onderaannemers die volgens het concept van Handelsonderneming MB te werk gaan.

Goede communicatie is een eerste vereiste, vervolgens het doornemen van de uit te voeren werkzaamhden en de daarbij behorende materialen geven inzicht en transparantie zodat u precies weet waar u aan toe bent.

De uitvoering vind ten aale tijden plaats onder supervisie van Michael Bruijn, hiermee blijft de kwaliteit van ons concept gewaarborgd.

“ Een tevreden klant geeft de waarden aan van het bedrijf, immers zijn refferenties en feedbacks de bouwstenen voor elke ondernemer ”


Waarom kiezen voor ons

Gratis verzending

Wij verzenden uw pakket gratis bij een bestel bedrag van minimaal 250,-

Niet goed, 100% geld terug garantie.

Niet goed, gekd terug. Wij staan achter al onze producten en geven daarom ook deze volledige garantie.

Online Support 24/7

Als klant van Camerabeveiligingholland kunt u rekenen om 24 uur per dag online service. Ook voor spoedgevallen, zijn wij dus altijd bereikbaar!
[/vc_row_inner]

TEVREDEN KLANTEN

John Smith

John SmithSMARTWAVE CEO

Wij hebben een nieuwe camera installatie laten aanleggen in ons nieuwe huis, de afwerking en onopvallendheid was voor ons een doorslag gevend punt wat ons heeft doen besluiten de set te laten installeren door Camerabeveiligingholland.

De installateurs werkten zeer netjes, zeer schoon, en ook met alle regelgeving in acht nemend. daar waren wij zeer blij mee. dat gaf rust. Het resultaat van ons nieuwe systeem is dat wij ons een stuk veiliger voelen. De preventieve werking is zeer gerust stellend.

Bob Smith

Bob SmithSMARTWAVE CEO

Ik ben karin, supervisior van een aantal diereopvang lokaties.

Wij hebben Michael ingeschakeld vanwege de vele aanbevelingen en zijn bedrijf heeft dan ook ruim waargemaakt wat was afgesproken. Zelfs de nazorg bij vragen was uitmuntend. Dikke duim Boys. Groeten uit Kappele aan den Ijsel

[/vc_row_inner]

0
+
MILLION CUSTOMERS
0
+
TEAM MEMBERS
0
HR
SUPPORT AVAILABLE
0
+
CUP OF COFFEE
0
%
POSITIVE REVIEWS